restaurants in haarlem
Welkom bij Restaurant Parck in Haarlem.
In een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden vindt u restaurant Parck. Hier kunt u 7 dagen per week terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.Het restaurant is weliswaar groot, maar verdeeld over verschillende stijlvol gedecoreerde ruimtes.
In den Swarten Hondt Restaurant Haarlem.
Op één van de mooiste plekken van Haarlem, met uitzicht op het Spaarne en bij de Melkbrug, bevindt zich de oudste horecagelegenheid van Haarlem, daterend uit de 16e eeuw, Restaurant In Den Swarten Hondt. Op de mooiste plekken van Haarlem.
Spaarne 66 Restaurant Haarlem.
Spaarne66 is al bijna 10 jaar de huiskamer van Haarlem. Je kunt hier de hele dag terecht voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Met ons prachtige uitzicht op de rivier het Spaarne is dit een van de mooiste plekjes in Haarlem.
Restaurants in Haarlem, Uit eten in Haarlem Couverts.nl.
Al nieuwsgierig naar al deze mooie restaurants? Even spieken wat Haarlem te bieden heeft aan restaurants? Op Couverts staan de mooiste restaurants die Haarlem maar te bieden heeft. Met de Couverts app overal en altijd reserveren bij een restaurant in Haarlem.
Home Restaurant Babbels.
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
Hotspots Haarlem! 15x uit eten, lunchen en borrelen ELLE Eten.
Onze zes favoriete restaurants voor dimsum in Amsterdam. Bijzonder: Circl is hét restaurant van de toekomst. Dit zijn de favoriete restaurants van de chefs van Merkelbach. Haarlem City Blog. Hofje zonder zorgen. Haarlem City Blog. Nurks in de Hout. 1 / 15.
Haarlem 2 Restaurant Sumo.
Aan de Riviervismarkt bevindt het knusse Sumo Haarlem 2 zich. Deze vestiging zit aan de drukke grote markt, uitgaansgelegenheden en de grote Sint Bavo kerk. Ook bezit Sumo Haarlem een succesvolle delivery-service, waarmee we u tot uw voordeur van dienst kunnen zijn van onze Japanse keuken.
Restaurants Haarlem.
Over Haarlem City Blog. Restaurants in Haarlem. Op zoek naar restaurants in Haarlem? Uit eten gaan in Haarlem bloeit volop. Tips voor de leukste restaurants vind je hier. Van eetcafe tot exclusief restaurant. Het oude, gezellige centrum staat bekend om de gastronomie en hier is voor ieder wat wils.
Home Gandhi Restaurant.
Welkom bij Gandhi Haarlem Restaurants. Restaurant Gandhi, een van de eerste Indiase restaurants in Haarlem, is een familiebedrijf dat reeds vanaf 1986 aan het Houtplein in het centrum is gevestigd. Optimale service, smaak en kwaliteit van de gerechten staan hoog in het vaandel binnen ons restaurant.
Home.
Even daarvoor kom je langs een van de twintig hofjes van Haarlem, het Teylers Hofje, die van maandag t/m zaterdag overdag open is voor publiek. In een van de charmantste straten van Haarlem, Groot Heiligland, vind je het museum van de gouden eeuw, het Frans Hals Museum.
Top 5 restaurants in Haarlem PlusOnline.
Top 5 restaurants in Haarlem. Gepubliceerd: 23-10-2013 Gewijzigd op: 08-12-2016. Van Michelin tot exotisch, het prachtige Haarlem zit vol met geweldige restaurants voor een culinaire avond uit. In deze top 5 een overzicht van de beste restaurants in Haarlem. Top 5 restaurants in Haarlem.

Contacteer ons