uiteten haarlem
Biologisch Restaurant Haarlem Restaurant Subliem.
Restaurant Subliem is het leukste restaurant van Haarlem 2018! We vullen het menu geregeld aan met nieuwe, verrassende combinaties. Bij ons zitten zowel liefhebbers van traditionele gerechten als vegetariƫrs en veganisten uitstekend. Karakteristiek, kleinschalig en gastvrij dat is Subliem, het biologisch-mediterrane restaurant aan de knusse Kleine Houtstraat in Haarlem.
Restaurant Dijkers Restaurant in Haarlem voor lunch en diner.
In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is DIJKERS eten drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde Huis met de knik. De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer.
De 10 beste restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Vegetarische restaurants in Haarlem. Vis en zeevruchten restaurants in Haarlem. De beste Hamburgers in Haarlem. De beste Spareribs in Haarlem. De beste Tapas in Haarlem. De beste Oesters in Haarlem. De beste IJs in Haarlem. De beste Kreeft in Haarlem.
Dit zijn de tofste nieuwe restaurants in Haarlem Manners Magazine.
Heerlijk eten in een authentiek pand op een van de mooiste locaties van Haarlem, aan het Spaarne. Meer info, hier. Burgers, burgers, burgers. In elke denkbare variant. Niet in een authentiek pand, maar naar verluidt wel de betere burgers van Haarlem.
Home Restaurant Babbels.
Welkom op de website van restaurant Babbels in Haarlem. Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
Hotspots Haarlem de 19 allerleukste restaurants in Haarlem.
Ron chef Ron Blaauw never stops. Gelukkig maar want met dank aan deze niet te stoppen drang van chaf Blaauw om knappe en smakelijke horeca-zaken te openen, hebben we in Amsterdam tegenwoordig Nacarat bovenin het nieuwe Hudson Bay warenhuis en heeft Haarlem er een puike bistro-bar bij.
Restaurants Haarlem.
Een verborgen juweeltje volgens de bekende reisgids. Een bezoek aan Haarlem is dan ook meer dan de moeite waard. Haarlem is al meerdere jaren winkelstad van het jaar, rijk aan cultuur, het gezellige centrum barst van bars en restaurants en het strand is om de hoek.
Home.
Even daarvoor kom je langs een van de twintig hofjes van Haarlem, het Teylers Hofje, die van maandag t/m zaterdag overdag open is voor publiek. In een van de charmantste straten van Haarlem, Groot Heiligland, vind je het museum van de gouden eeuw, het Frans Hals Museum.
Leuke restaurants Haarlem Archieven Uit Pauline's' Keuken.
5 x hotspots in haarlem. Regelmatig krijgen Pauline ik de vraag wat de leukste hotspots in Haarlem zijn. Hoog tijd dus voor een artikel met onze favoriete hotspots in Haarlem. We schrijven regelmatig op het blog over leuke, nieuwe hotspots in Haarlem.
Restaurant Parels Haarlem.
Welkom bij Restaurant Parels Haarlem. Reserveer online of bel 023 532 92 51. 1 2 3 4 5 6. Lekker uit eten drinken in hartje Haarlem. Laat u verwennen! Lekker uit eten in Haarlem? Bij Restaurant Parels streven wij ernaar om u een smaakvolle middag of avond te bezorgen.
De 10 allerlekkerste restaurants in Haarlem Quote.
Gelukkig maar want met dank aan deze niet te stoppen drang van chef Blaauw om knappe en smakelijke horeca-zaken te openen, hebben we in Amsterdam tegenwoordig Nacarat bovenin het nieuwe Hudson Bay warenhuis en heeft Haarlem er een puike bistro-bar bij.

Contacteer ons