eetcafe haarlem
Restaurant De Kale Pater.
Al sinds 1998 verzorgen wij in het meest pittoreske straatje van Haarlem heerlijke gerechten van de grill. Het menu is breed opgezet en biedt een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Onze carpaccio, De Verleiding, met de reuzenpepermolen is in Haarlem en wijde omstreken bekend.
Spaarne 66 Restaurant Haarlem.
Spaarne66 is al bijna 10 jaar de huiskamer van Haarlem. Je kunt hier de hele dag terecht voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Met ons prachtige uitzicht op de rivier het Spaarne is dit een van de mooiste plekjes in Haarlem.
Restaurant Dijkers Restaurant in Haarlem voor lunch en diner.
In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is DIJKERS eten drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde Huis met de knik. De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer.
Eetcafe restaurants in Haarlem IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Haarlem /. Eetcafe restaurants in Haarlem. Eetcafe restaurants in Haarlem. 12 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Restaurant Haarlem Bij Tholen: 3 gangen voor 2695, Bij Tholen.
En wil je een feest of partij organiseren? Ook voor groepen is Bij Tholen the place to be! Wij verwelkomen je dan ook graag in Restaurant Bij Tholen, dat gelegen is tussen het station van Haarlem en de Grote Markt.
Restaurants open op maandag in Haarlem Restaurants.nl.
Onder de Sterren Badmintonpad 15, Haarlem, ma di do eetcafé. De Roemer Botermarkt 17, Haarlem, ma di wo do vr za zo Storing Houtplein 12, Haarlem, ma di wo do vr za zo restaurant. Metzo Frans, Internationaal Warmoesstraat 21, Haarlem, ma di wo do vr za zo restaurant.
De leukste restaurants in Haarlem 2018.
Niet alleen omdat je heerlijk, licht en rustig hebt kunnen eten, maar ook omdat het van zo'n' kwaliteit is dat je lichaam je er de dag daarop nog voor bedankt. Klokhuisplein 9, Haarlem, tel. Fishbar MONK De leukste restaurants in Haarlem 2018.
De 10 beste restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 24 van 289 Restaurants in Haarlem. Europees Nederlands Glutenvrije opties. Lekker druk eetcafe met terras. ongedwongen uit eten. 25 van 289 Restaurants in Haarlem. Frans Europees Midden-Europees Internationaal Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties.
De 10 allerlekkerste restaurants in Haarlem Quote.
Gelukkig maar want met dank aan deze niet te stoppen drang van chef Blaauw om knappe en smakelijke horeca-zaken te openen, hebben we in Amsterdam tegenwoordig Nacarat bovenin het nieuwe Hudson Bay warenhuis en heeft Haarlem er een puike bistro-bar bij.
Café De Roemer.
Leuk, gezellig, informeel, klassiek en modern café in hartje Haarlem op de Botermarkt! Opvallend veel vaste gasten bij De Roemer. Het betekent dat ze het er naar hun zin hebben. De daghap is altijd origineel van samenstelling en voor maar slechts twaalf euro vijftig.
Restaurant de Wandelaar top eten in de Vijfhoek Haarlem Haarlem.
Pieter, uw Friese gastheer, is opgegroeid met de smaak van het land, met producten van nabijgelegen boerderijen en telers. Ook hier in Haarlem is hij steeds op zoek naar die eerlijke, authentieke smaak. En natuurlijk ook het liefst van lokale boeren en producenten.

Contacteer ons