babbels haarlem
Babbels in Haarlem Eet.nu.
Top avond gehad! Al gelijk een leuke ontvangst van de bediening daar naast hadden we een heel leuk tafeltje ik heb gekozen voor de herten biefstuk die perfect was gebakken zoals gevraagd medium-rare nagerecht gekozen voor de toet gezellig die hartstikke leuk is opgemaakt. Babbels is zeker een aanrader als je een restaurant in Haarlem zoekt!
Restaurant Babbels Foto van Babbels, Haarlem TripAdvisor.
Restaurant Babbels Foto van Babbels, Haarlem. Restaurants in Haarlem. Foto: Restaurant Babbels. Van beoordeling: Serata a lume di candela van Babbels. Alle 44 beoordelingen zien. 196 van 313 Restaurants in Haarlem. 31 23 542 3578. Lange Veerstraat 23, 2011 DA Haarlem, Nederland.
Babbels, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
In het hartje van Haarlem Tip: La Linda Malbec red wine. 21 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Laatst voor het eerst bij Babbels gegeten en ik kan dit restaurant echt aanraden! Heerlijk vlees en sauzen en de bediening doet er alles aan om het je naar wens te maken!
Home Restaurant Babbels.
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
Restaurant Babbels Haarlem in Haarlem TC.
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het mooie centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
dinnersite banner.

Contacteer ons