goedkope restaurants haarlem
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen ELLE Eten.
En de verlichte letters TG op de stenen muur geven het restaurants een Amerikaanse touch. Thrill Grill, Oude Groenmarkt 26-28, Haarlem. Bij Jamón Jamón haal je volgens vele Muggen het lekkerste broodje van de stad, broodje hete kip met aioli.
De beste goedkope restaurants in Centrum Haarlem.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste goedkope restaurants in Centrum Haarlem, Nederland.
Home Restaurant Babbels.
Restaurant Babbels is sinds 1993 gevestigd in de gezellige Lange Veerstraat in het centrum van Haarlem, die bekend staat om zijn goede en gezellige eet en drinkgelegenheden. Op loopafstand van parkeergarage De Kamp en parkeergarage de Appelaer is Restaurant Babbels zeer goed te bereiken.
HOME HET PAKHUIS.
Burrata met paddenstoelentapenade veg. Marrokaanse lamsstoof met couscous. Ossenhaasspies van het MRIJ rund. Notenkroketjes met auberginetaart. Zalm-komkommerspies met sesammayo. Wildburger van hert wild zwijn, met gorgonzola portobello. Sorbetijs met vers fruit. 2018 HET PAKHUIS. Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur.
Restaurants in Haarlem tot 25 Restaurants.nl.
INLOGGENAANMELDEN Uit eten tot 25 in Haarlem? Hieronder een overzicht van restaurants in Haarlem tot 25. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 69. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied.
Budget restaurants in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Budget restaurants in Haarlem. Alle Budget restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
De 10 beste goedkope restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste goedkope restaurants in Haarlem, Nederland.
Home Novecento.
Dit doen wij door u, de gasten, de mogelijkheid te bieden om voor uiteenlopende budgetten bij ons te komen genieten. Dit maakt het dat er voor de hele familie iets te kiezen is, hoe uiteenlopend deze ook is. 2011 GG Haarlem.
HAARLEM Goedkoop eten Goedkope restaurants ETENVOOREENTIENTJE.NL.

Contacteer ons