pizzeria haarlem centrum
La Picoletta.
Beste gasten van La Picoletta., La Picoletta bestaat al sinds 2009 en is gevestigd in het gezellige centrum van Haarlem. U kunt bij ons terecht voor een lekker en sfeervol diner uit de Italiaanse keuken. Wij zijn dagelijks geopend van 1600: tot 2300.
Bonetti het beste Italiaanse restaurant in Haarlem.
2011 LA Haarlem. 023 576 37 91. woensdag, donderdag 17.30-21. vrijdag, zaterdag 17.30-22. Wel zin in Italiaans eten van Bonetti maar om de een of andere reden kan je niet naar onze trattoria komen? Klik dan op het Deliveroo logo hieronder.
De 10 beste pizza restaurants in Haarlem TripAdvisor.
4 van 22 resultaten. Italiaans Pizzeria Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Degelijk zonder speciaal te zijn 14/07/2018. WOODSTONE Pizza and Wine Haarlem. 5 van 22 resultaten. Italiaans Pizzeria Europees Fusion Gezond Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties.
Ristorante Luca Italiaans genieten.
Ristorante Luca is, met zijn unieke positie vlak naast de Amsterdamse Poort, een gerenommeerd Italiaans restaurant in Haarlem. Het team werkt met veel passie om het gasten te laten voelen of ze een avond uit zijn in Italie. Begin uw avond uit met een heerlijk Italiaans aperitief en hapjes, om uw eetlust op te wekken. Stel hierna uw driegangen diner samen door te kiezen uit 10 verschillende voorgerechten, 15 hoofdgerechten en 10 desserts. U kunt ook kiezen voor een royaal belegde pizza met krokante korst.
Back to Basics: authentiek Italiaans Haarlem City Blog.
Dat is Back to Basics. Dit restaurant is nieuw in Haarlem, gevestigd in de Zijlstraat. De familie Donisi komt uit Italië, zij runnen deze plek en staan ook zelf in de keuken. Smul van de houtoven pizzas, pasta, antipasti, dolci en meer. Fijne smaken en alles met liefde bereid. Wij gingen proeven en kunnen vast verklappen dat het eten hier heerlijk is! Vader Francesco ontfermt zich over de pizzas. Dit zijn niet zomaar pizzas. Francesco was in de jaren negentig beste pizzabakker van ons land, en runde daarna een pizzeria in Italië.
Novecento Italian dining.
Dit doen wij door u, de gasten, de mogelijkheid te bieden om voor uiteenlopende budgetten bij ons te komen genieten. Dit maakt het dat er voor de hele familie iets te kiezen is, hoe uiteenlopend deze ook is. 2011 GG Haarlem.
Pizzeria Venezia Ristorante Italiano.
Home.
elke dag geopend van 1200: TOT 0100: uur. Home Menu Reserveren Groepsarrangementen Instagram Gallery Contact. Damstraat 10, 2011 HA Haarlem-Centrum T 023 576 57 85 info@digahaarlem.nl Elke dag geopend van 1200: tot 0100: uu r. Kijkt u ook even bij. NIEUW IN Haarlem.
Nolita Pizzabar.
Trattoria La Forca Italiaans restaurant in Haarlem centrum.
Daartoe serveert Giuseppe dagelijks superverse wisselende gerechten in vele variëteiten uit zijn geboorteland Italië. De producten en ingrediënten worden elke dag vers ingekocht op markten en bij de vaste leveranciers uit Italië. Zo komen bijvoorbeeld vanuit Italië de zwarte truffels wekelijks binnen. Frankestraat 17-19 2011HT Haarlem 023 53 22 500 info@laforca.nl.
Ristorante Al Dente Pizza Pasta.
Onze gerechten worden altijd à la minuut bereid met verse producten. Onze heerlijke krokante pizza's' worden vers gemaakt door onze pizzabakster. Wij durven te beweren dat u nergens in Haarlem of zelfs in Noord-Holland zulke lekkere pizza's' kunt eten als bij ons.

Contacteer ons