visrestaurant haarlem
Petossi Haarlem Bekijk menu Reserveer direct.
Allergenen of afwijkende dieetwensen kunt u tot 1 dag vooraf tijdens uw reservering melden, wij zullen dan kosteloos een aangepast menu voor u bereiden. Voor onaangekondigde wijzigingen in het menu kunnen wij een meerprijs vragen. Gevestigd in hartje Haarlem, de multiculinaire keuken vol Hollandse trots.
Visrestaurant restaurant Vis Ko in Haarlem Restaurants.nl.
voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Boulevard de Favauge 17, Zandvoort. Haltestraat 61, Zandvoort. Brederodelaan 80, Bloemendaal. Brouwerskolkweg 5, Overveen. Kleine Houtstraat 105, Haarlem. Houtplein 1, Haarlem. Kleine Houtstraat 62, Haarlem. Papa's' Beach House.
Home Toujours.
Toujours in Haarlem is een typisch no-nonsens restaurant. Of beter: een Urban Frenchy Bistro. Klassieke Franse gerechten, met een funky Amerikaanse twist. Reserveringen ontvangen wij graag telefonisch of via bijgaand reserveringsformulier. Je ontvangt gelijk een bevestiging van ons in je mailbox.
Vis restaurants in Haarlem IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Haarlem /. Vis restaurants in Haarlem. Vis restaurants in Haarlem. 2 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Specktakel Wereldse keuken.
Voor reserveringen binnen 6 uur of voor speciale verzoeken kunt u ons bellen of mailen. Blijf op de hoogte van onze events door je hieronder aan te melden voor onze nieuwsbrief. Specktakel 2016 Spekstraat 4, Haarlem Tel: 023 532 38 41.
Restauranteigenaar Barend is regels zat en vertrekt naar Spanje Haarlem Foodies.
Het populaire visrestaurant Barend is verdwenen uit de Lange Veerstraat. Eigenaar Barend van de Ree is met zijn aanstaande echtgenote een nieuw leven begonnen in Torremolinos in Spanje. De IJmuidenaarse restauranteigenaar was het zat in Nederland. Bijna vierenhalf jaar geleden opende Van de Ree zijn restaurant in Haarlem.
Restaurant The Golden Bull Haarlem Meat, Wine Whisky.
De Business Club Dineren met DMUs. Aanmelden Avondje bijwonen? The Golden Bull Haarlem. Meat, Wine Whisky. Over ons Top Rated @ Tripadvisor Iens. Meat Ons menu. Wine Smaakvolle wijnen. Whisky Quality Single Malts. Reserveren Reserveer online uw tafel. Contact Openingstijden Parkeerinformatie.
De 10 beste visrestaurants in Haarlem TripAdvisor.
De beste Oesters in Haarlem. De beste IJs in Haarlem. De beste Kreeft in Haarlem. De beste Sappen en smoothies in Haarlem. De beste Cheesecakes in Haarlem. De beste Garnaal in Haarlem. De beste Stokbroden in Haarlem. Ontbijtrestaurants in Haarlem.
Haarlem is een heerlijke hotspot rijker: Fishbar MONK JAN Magazine.
Schoon aan de haak: Fishbar MONK. Een absolute aanwinst voor Haarlem, want MONK weet echt iets nieuws neer te zetten: een hip visrestaurant met én een uitstekende service én een mooie kaart met kleine en grote shared dining gerechten van dagverse vis en mooie wijnen en bubbels.
Haarlem 1 Restaurant Sumo.
Handige tips en weetjes. Sumo in Haarlem aan de Oude Groenmarkt is geopend in 2011 Gevestigd middenin het oude centrum van Haarlem, tegenover de grote Sint Bavo kerk, kunt u hier genieten van de Japanse gerechten die hier met liefde bereid worden.
Vis restaurants in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Vis restaurants in Haarlem. Alle Vis restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.

Contacteer ons