italiaanse restaurant haarlem
www.complimenti.nl Home.
Ons restaurant aan de Nassaustraat 24 in Haarlem is geopend van woensdag t/m zondag van 17.00 tot 22.00 uur. Reserveer een tafel. Trattoria Complimenti is al jaren een begrip in Haarlem. De lekkerste Italiaanse gerechten voor een prima prijs. Kom langs in de Nassaustraat 24!
San Lorenzo Haarlem.
Restaurant san lorenzo is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. We zijn gevestigd in een prachtig pand aan de Leidsevaart in Haarlem. We hebben ongeveer 40 zitplaatsen en zijn zowel voor grote als kleine groepen zeer geschikt. Ons restaurant is een ideale plek voor uw bedrijfs, personeels en, zakendiners en is een gezellige omgeving om samen met uw partner, gezin of vrienden te dineren.
De 9 beste Italiaanse restaurants in Nederland volgens een echte Italiaanse.
Pianeta Terra in Amsterdam. Biologisch" Italiaans restaurant waar mijn ouders me al lange tijd mee naartoe willen nemen." Incanto in Amsterdam De 9 beste Italiaanse restaurants in Nederland volgens een echte Italiaanse. 7 van 9. Incanto in Amsterdam. Ook" een tip van mijn ouders, en geloof me, zij weten waar ze het over hebben." Renato's' Pizzeria in Amsterdam De 9 beste Italiaanse restaurants in Nederland volgens een echte Italiaanse. 8 van 9. Renato's' Pizzeria in Amsterdam. Lekkere" quattro formaggi pizza met een dunne knapperige bodem. En je zit er heel leuk in een knus zaaltje." Ristorante Napoli in Haarlem De 9 beste Italiaanse restaurants in Nederland volgens een echte Italiaanse.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Haarlem TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste Italiaanse restaurants in Haarlem, Nederland. Restaurants in Haarlem. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Italiaanse restaurants in Haarlem. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
21x de beste Italiaanse restaurants van Nederland.
Ach, liefde gaat door de maag en maakt blind. Jansstraat 70, Haarlem. Restaurant MARIO is door verschillende partijen al meerdere malen uitgeroepen tot Beste Italiaanse Restaurant van Nederland. Wie zijn wij om daar aan toornen? Het restaurant hanteert een eenvoudige Italiaanse kookfilosofie die van vader op zoon is doorgegeven Italiaanse familie-stijl galore.
La Picoletta.
U kunt bij ons terecht voor een lekker en sfeervol diner uit de Italiaanse keuken. Wij zijn dagelijks geopend van 1600: tot 2300. Voor reserveringen kunt u ons bereiken via onderstaande telefoonnummer. La Picoletta Lange Veerstraat 26, Haarlem info@lapicoletta.nl 023 5318001.
Trattoria La Forca Italiaans restaurant in Haarlem centrum.
Giuseppe Comes, chefkok/eigenaar van Trattoria con enoteca is een Italiaanse restaurateur die zijn passie vindt in de eerlijke Italiaanse keuken. Daartoe serveert Giuseppe dagelijks superverse wisselende gerechten in vele variëteiten uit zijn geboorteland Italië. De producten en ingrediënten worden elke dag vers ingekocht op markten en bij de vaste leveranciers uit Italië. Zo komen bijvoorbeeld vanuit Italië de zwarte truffels wekelijks binnen. Frankestraat 17-19 2011HT Haarlem 023 53 22 500 info@laforca.nl.
Italiaanse restaurants in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Italiaanse restaurants in Haarlem. Alle Italiaanse restaurants in Haarlem. Uit eten in Haarlem? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
italiaans restaurant haarlem.
Om Ristorante/Trattoria Centopercento te leren kennen en u te laten proeven van onze authentieke Italiaanse keuken, nodigen wij u uit voor een etentje in ons restaurant. Italiaanse restaurants in Haarlem Eet.nu. Waar heb je zin in? Italiaanse restaurants in Haarlem.
Restaurant Applause is under construction.
Hier komt de nieuwe website van Italiaans restaurant Applause in Haarlem, Grote Markt 23a. de optie rechtsonder in beeld om te reserveren. Gesloten op maandag en dinsdag voor lunch en diner. Van woensdag tot en met zondag geopend voor diner 17.30 21.00 uur, sluiting om 00.30 uur.
Restaurant Napoli.

Contacteer ons