restaurant parck haarlem
Welkom bij Restaurant Parck in Haarlem.
Vanaf treinstation Haarlem Centraal neemt u één van de volgende buslijnen: 50, 51, 53, 73, 90, 140, 175, 176 of 236. U stapt uit op de halte Houtplein of Tempeliersraat. Vervolgens loopt u door naar de ABN-AMRO, waar u restaurant Parck tegenover ziet liggen.
Restaurant Parck Lunch voor twee.
In een prachtige oude villa, gelegen aan het centraal gelegen Frederikspark in Haarlem, vindt u het sfeervolle restaurant Parck. Hier kunt u zeven dagen per week terecht voor goede kop koffie, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner.
Restaurant Parck in Haarlem NL, cadeaubon Tafel voor Twee Bongo.
Deze cadeaubon is op voorraad en is geldig tot 2 jaar na aankoop. In een prachtige oude villa aan het Frederikspark in Haarlem vind je Restaurant Parck. In de zomer geniet je hier op het tuinterras van het uitzicht, op minder warme dagen kan Restaurant Parck je bekoren met zijn stijlvol gedecoreerde binnenruimtes.
Locatie detail Restaurant Parck GiftForYou.
High Wine voor twee 49, Bestellen. Frederikspark 2 2012 DA Haarlem 31 023 5420911 NL. Het arrangement bestaat uit. Overzicht Vorige Volgende. Vier glazen wijn. Met vier bijpassende hapjes. Voor twee personen. Welkom bij Restaurant Parck geniet hier van het unieke concept, de gastvrije bediening, informele ambiance, vriendelijke prijzen en pure kwaliteit.
Restaurant Parck in Haarlem NL, cadeaubon Culinair Genieten Bongo.
RESTAURANT PARCK IN HAARLEM NL. Heerlijk buitenterras, flexibel met wensen. Cindy met vrienden, Den Haag NL, 07/04/2017. RESTAURANT PARCK IN HAARLEM NL. Voor de zoete zonde bongo bon ontvingen wij bij Restaurant Parck een grote schaal met overheerlijke zoetigheden. Leuk ingericht restaurant met vriendelijke bediening.
Restaurant Parck in Haarlem Eet.nu.
Het Restaurant Parck in Haarlem stond ook op de site van de Hema, daarom hebben we gebeld naar het restaurant en gereserveerd met de mededeling dat we deze tegoepas van de Hema hebben. Het is namelijk niet bij ons in de buurt.
Restaurant Parck in Haarlem.
Welkom bij Restaurant Parck! In een prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden vindt u restaurant Parck. Hier kunt u 7 dagen per week terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Het restaurant is weliswaar groot, maar verdeeld over verschillende stijlvol gedecoreerde ruimtes.
Restaurant Parck Dinercheque.
Restaurant Parck is gevestigd in een prachtige oude villa aan het Frederikspark in Haarlem. Een korte wandeling brengt u in het mooie centrum van Haarlem of bijvoorbeeld naar het theater en diverse uitgaansgelegenheden. Van maandag tot en met zondag kunt u bij ons terecht vanaf 11.00 tot laat in de avond.
Openingstijden Restaurant Parck Frederikspark 2 in Haarlem.
die het meest in de buurt ligt van de Gonzales barbecue restaurants aan de Frederikspark 2 is de W. Meijer Horeca B.V. aan de Frederikspark 2. Meer restaurant in Haarlem Bedrijven in de buurt van Restaurant Parck Frederikspark 2 in Haarlem.
Restaurant Parck Startpagina Haarlem Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Bekijk meer van Restaurant Parck op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Restaurant Parck op Facebook. Nieuw account maken. Europees restaurant in Haarlem. 4.1 van 5 sterren. INFO RESTAURANT PARCK. Welkom bij Restaurant Parck geniet van ons unieke concept, de gastvrije bediening, informele ambia.
Restaurant Parck, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Amsterdamse Poort. Hotels in de buurt van Museum Haarlem. Alle restaurants in Haarlem. Restaurants in de buurt van Restaurant Parck. Populaire keukens in Haarlem. Café restaurants in Haarlem. Fastfood restaurants in Haarlem. Frans restaurants in Haarlem.

Contacteer ons