pizzabakkers haarlem
De Pizzabakkers Haarlem in Haarlem Restaurant Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over De Pizzabakkers Haarlem. De Pizzabakkers Haarlem is geverifiëerd door eigenaar. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan De Pizzabakkers Haarlem. Gerelateerde bedrijven De Pizzabakkers Haarlem. Taverne De Waag.
De Pizzabakkers 16 foto's' 12 reviews Pizza Kruisweg 70b, Haarlem, Noord-Holland Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Foto van De Pizzabakkers Haarlem, Noord-Holland, Nederland door Maria S. Bekijk alle 16 foto's.' Aanbevolen reviews voor De Pizzabakkers. Jouw vertrouwen is onze prioriteit, bedrijven kunnen ons dus niet betalen om hun reviews aan te passen of te verwijderen. Sorteren op Yelp Sorteren.
De Pizzabakkers Kruisweg in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Haarlem /. De Pizzabakkers Kruisweg in Haarlem. De Pizzabakkers Kruisweg. Kruisweg 70D 2011 LG Haarlem Nederland Kaart. Centraal Station Haarlem. Gemiddelde prijs 18.
Haarlem De Pizzabakkers.
DE PIZZABAKKERS Haarlem. Volg de Pizzabakkers. Ondernemen met De Pizzabakkers. PIN of creditcard. De Pizzabakkers vinden veiligheid en duurzaamheid belangrijk en daarom hebben we liever geen cash in de bakkerij. Je kan bij ons alleen betalen met PIN of creditcard VISA en Mastercard.
Reserveer een tafel bij Restaurant De Pizzabakkers in Haarlem.
Een tafel reserveren was nog nooit zo gemakkelijk. Terug naar de homepage. Restaurant De Pizzabakkers. Restaurant De Pizzabakkers. 8.4 20 recensies Kruisweg 70d, Haarlem. 31 23 751 5804 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer. Toon grote kaart. Plan uw route. Gemiddelde menuprijs 21.
Openingstijden De Pizzabakkers Haarlem Kruisweg 70 in Haarlem.
De vestiging van Bij Tholen die het meest in de buurt ligt van de aan de Kruisweg 70 is de Bij Tholen aan de Kruisweg 70. Meer restaurant in Haarlem Bedrijven in de buurt van De Pizzabakkers Haarlem Kruisweg 70 in Haarlem.
Film e Pizza Toneelschuur Haarlem.
Elke dinsdagavond een film naar keuze in de Filmschuur een pizza bij De Pizzabakkers voor slechts 15! Voortaan kunt u elke dinsdagavond voordelig genieten van een film naar keuze in de Filmschuur en een heerlijke pizza bij de Pizzabakkers Haarlem, voor slechts 15.,
De Pizzabakkers Haarlem LocalChef.
Bij De Pizzabakkers kan dat! Kies een film bij de desbetreffende filmtheaters en kom daarna of ervoor onze heerlijke houtoven pizza eten. Dinsdag bij De Pizzabakkers Haarlem de Filmschuur samen voor 15. 2011 LG HAARLEM. Share Share Tweet 1 Share Share.
De Pizzabakkers Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Amsterdamse Poort. Hotels in de buurt van Museum Haarlem. Alle restaurants in Haarlem. Restaurants in de buurt van De Pizzabakkers Haarlem. Populaire keukens in Haarlem. Café restaurants in Haarlem. Fastfood restaurants in Haarlem. Frans restaurants in Haarlem.
Pizzabakkers: pizza en prosecco Haarlem City Blog.
Reserveer nu een tafeltje bij Pizzabakkers. Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem omgeving! dit is de locatie. Tags: biologisch, diner, houtoven, pizza, pizzabakkerij, Pizzabakkers, pizzeria, prosecco. Rooftop hotspot DeDAKKAS.
De Pizzabakkers Haarlem De Pizzabakkers Kidsproof Haarlem.
De Pizzabakkers Haarlem Terug naar vorige pagina. Kruisweg 70 D2011, LG Haarlem. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Heerlijke pizza's' uit een echte Italiaanse houtoven. Uitbundig genieten in hartje Haarlem! De ambachtelijke pizzas worden bij De Pizzabakkers gebakken in echte Italiaanse houtovens.

Contacteer ons