lunchen in haarlem
Home.
Even daarvoor kom je langs een van de twintig hofjes van Haarlem, het Teylers Hofje, die van maandag t/m zaterdag overdag open is voor publiek. In een van de charmantste straten van Haarlem, Groot Heiligland, vind je het museum van de gouden eeuw, het Frans Hals Museum.
Hartig Zoet Lunch en Tearoom.
Hartig Zoet is een Lunch en Tearoom in het centrum van Haarlem met een bakkerij waar alle lekkernijen gebakken worden. Wij zijn geen onderdeel van een keten en hebben geen andere vestigingen. In onze Lunch en Tearoom kunt u in een huiselijke ongedwongen sfeer genieten van onze ambachtelijk bereide lekkernijen.
De 10 beste restaurants voor lunch in Haarlem TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste lunch restaurants in Haarlem, Nederland. Restaurants in Haarlem. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants om te lunchen in Haarlem. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Metzo Metzo Lunch Diner Haarlem.
Onze zaak is verdeeld in verschillende niveaus en in de zomer is er een heerlijk terras in een van de mooiste straatjes van Haarlem. In de winter hebben wij de openhaard aan en kunt u genieten van verschillende gerechten van rond de wereld met als basis de Franse keuken.
haarlem De Groene Meisjes.
Hotspot: vegan burgers bij Jansje Haarlem. Doordat ik sinds vorig jaar in Haarlem werk, ben ik steeds vaker in deze toffe stad te vinden. En hoewel ik vroeger eigenlijk alleen de BagelsBeans kon bedenken om te gaan lunchen, komen er nu steeds meer opties bij.
Lunch in Haarlem: de leukste plekken Haarlem City Blog.
Op een doordeweekse dag, maar vooral een lange sessie in het weekend. Haarlem barst van de plekken waar je terecht kunt voor een lekker middagmaal. Het is lastig kiezen. Om het makkelijk te maken hebben wij onze favorieten op een rij gezet. Hier moet je zeker een keer gaan lunchen!
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen ELLE Eten.
16x uit eten, lunchen en borrelen. Goed lunchen, borrelen en dineren, dat kun je z├ęker in Haarlem. En waar eten de Muggen, zoals de inwoners van de stad worden genoemd, zelf het liefst? Hier 16 hotspots van de hoofdstad van Noord-Holland.
Restaurant Dijkers Restaurant in Haarlem voor lunch en diner.
In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is DIJKERS eten drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde Huis met de knik. De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer.
De leukste restaurants in Haarlem 2018.
Niet alleen omdat je heerlijk, licht en rustig hebt kunnen eten, maar ook omdat het van zo'n' kwaliteit is dat je lichaam je er de dag daarop nog voor bedankt. Klokhuisplein 9, Haarlem, tel. Fishbar MONK De leukste restaurants in Haarlem 2018.
Meneer Frans Haarlem De leukste en lekkerste lunchroom van Haarlem.
Welkom bij Meneer Frans! Meneer Frans siert sinds de lente van 2014 hartje Haarlem met een trendy horeca gelegenheid. Een shop-in-shop in het monumentale pand van Van Duivenboden Interieur. Ontbijtgerechten, huisgemaakte taarten, salades, Flammkuchen uit de Elzas en andere hartige biologische lekkernijen.
10 x koffie en lunchspots in Haarlem I amsterdam.
Doordeweeks kun je hier vanaf 0800: terecht in het weekend vanaf 0900: om te ontbijten, lunchen of borrelen. Lees de ochtendkrant onder het genot van kokosyoghurt met granola, vers fruit en een superfoodmix, wip in de middag langs voor een Thaise zoete aardappelsoep, of plof s avonds neer in een van de fauteuils en geniet met vrienden van verfijnde wijnen en bites inclusief uitzicht op de gracht. Blender Haarlem biedt de mogelijkheid om diverse supplementen toe te voegen aan je smoothie, yoghurt of salade en zo je gezondheid een boost te geven.

Contacteer ons